Zonnepanelen voor elkaar: crowdfund je zonnepanelen

Duurzame stroom opwekken kan onder andere met zonnepanelen. Er zijn inkoopacties waarbij in één keer veel zonnepanelen gekocht worden om de prijs te drukken. Om aan zo’n inkoopactie mee te doen, heb je echter wel het geld en de ruimte voor de zonnepanelen nodig. Het initiatief ‘Zonnepanelen voor elkaar‘ helpt als je één van beide, ruimte of geld, niet hebt.

Sommige mensen hebben wel de ruimte voor zonnepanelen, maar niet het geld om zonnepanelen te betalen, en andere mensen hebben wel het geld voor zonnepanelen, maar niet de ruimte. Stel dat je geen geld hebt, dan kun je bij ‘Zonnepanelen voor elkaar’ een aanvraag indienen. Andere mensen kunnen dan op deze aanvraag ingaan door een bepaald bedrag in jou te investeren. Met deze bedragen die je krijgt, kun je vervolgens de zonnepanelen aanschaffen.

Als investeerder krijg je je inleg plus een rente terug. Als investeerder help je dus zowel het milieu als je eigen portemonnee.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie