Zapaday: voorspel het nieuws van morgen

Wie wil er niet in de toekomst kunnen kijken? Het zou veel problemen en ruzies kunnen voorkomen en het kan kansen bieden in je carrière. Het klinkt misschien raar, maar er is een website die probeert in de toekomst te kijken en dan vooral qua nieuws. De dienst Zapaday probeert te voorspellen welke gebeurtenissen er morgen, volgende week of volgende maand zullen plaatsvinden.

Zapaday biedt een kalender aan waarin alle voorspellingen zijn ondergebracht. Zo valt onder andere te lezen dat op vrijdag 17 februari een nieuwe update van Blackberry’s besturingssysteem wordt vrijgegeven. Of dit ook echt zal gebeuren…

De dienst geeft in een introductie filmpje aan dat de dienst eigenlijk voor iedereen handig kan zijn. Van bloggers en wetenschappers tot reizigers en marketeers. Zapaday heeft ook een gratis app gemaakt, waarmee je het nieuws van morgen vandaag alvast kunt bekijken.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “Zapaday: voorspel het nieuws van morgen

Plaats een reactie