Your Online Choices: bepaal wie jou op het internet mag volgen

Op internet wordt je surfgedrag door vele verschillende partijen gevolgd. Hierdoor kunnen deze partijen advertenties aan je tonen die speciaal op jou gericht zijn. Het doel daarvan is dat je eerder geneigd bent om op een reclame advertentie te klikken. Maar als je niet wilt dat je surfgedrag (en daarmee speciaal op jou gerichte advertenties) gevolgd wordt, kun je terecht op youronlinechoices.com.

Your Online Choices is een website waar je kunt aangeven welke partijen jou op het internet mogen volgen. Door naar een speciale pagina te gaan, wordt bekeken welke partijen jou momenteel volgen. Deze zijn vervolgens met één druk op de knop allemaal te blokkeren.

Deze oplossing zorgt er alleen voor dat de aangesloten bedrijven je niet meer volgen. Je krijgt nog wel reclame te zien, maar deze is dus niet meer geoptimaliseerd voor jou.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie