Wordfeud

De meeste mensen zullen het bordspel scrabble wel kennen. Bij dit spel moet je zeven stenen pakken. Op elke steen staat een letter geschreven. Nu moet elke speler proberen woorden te maken met deze stenen. Als je sommige ‘zeldzamen’ letters gebruikt, zoals de ‘q’, krijg je meer punten en ook langere woorden leveren meer punten op.

Dit spel bestond tot nu toe alleen nog maar als bord variant, maar nu is er ook een app van, genaamd ‘Wordfeud‘. Na een account aangemaakt te hebben in de app, kun je tegen vrienden en onbekende mensen scrabbelen.

Een potje Wordfeud kan vrij lang duren, dit komt doordat je niet allebei tegelijkertijd de app aan hebt hoeven staan om te spelen. Je kunt een zet doen en vervolgens met iets anders verder gaan. Wanneer je tegenstander ook een zet heeft gedaan, krijg je hier een melding van en is het weer jouw beurt.

Wordfeud is te downloaden in zowel de Android Market als in de App Store.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie