Wipit: maak je smartphone schoon met een speciaal doekje

Een smartphone scherm kan erg vies worden, doordat mensen steeds met hun vette vingers over het scherm bewegen. Een voor de hand liggende oplossing is het schoon maken van je scherm. Met de Wipit gebeurd dit op een slimme manier.

Een Wipit is eigenlijk niets meer dan een doekje om je smartphone mee schoon te vegen. Maar de Wipit is, in tegenstelling tot ‘gewone’ doekjes, herbruikbaar. Na het scherm van je smartphone schoon gemaakt te hebben, kun je de Wipit namelijk achterop je telefoon plakken. Op deze manier heb je altijd een schoonmaak-doekje bij de hand om je smartphone schoon te maken.

De makers van de Wipit hebben het doekje zo ontworpen dat er geen lijmresten op je telefoon achterblijven, als je het doekje gebruikt. Ook zijn er diverse ontwerpen beschikbaar, waardoor je de achterkant van je telefoon een persoonlijke tint kunt geven.

De Wipit kost 7 euro per setje van twee doekjes en is te bestellen via internet.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie