Windcentrale

Groene energie is goed voor het milieu. Deze energie wordt niet uit fossiele brandstoffen opgewekt, maar uit duurzame energie bronnen, zoals zonne- en windenergie. Voor deze laatste energiesoort is er nu een nieuwe manier om gebruik van te maken. Dit kan door middel van de Windcentrale.

Dit werkt als volgt. Jij koopt bij de Windcentrale een stukje van een windmolen, een zogenaamd winddeel. Dit winddeel staat garant voor een bepaalde hoeveelheid stroom. Dit wordt bij je huis afgeleverd door je bestaande energiebedrijf. Wanneer ‘jouw’ windmolen niet genoeg stroom levert, wordt dit vanzelf door je energiebedrijf bijgevuld.

Een winddeel moet enkele honderden euro’s gaan kosten. De eerste windmolen moeten in 2013 draaien. Om supporter te worden, kun je je aanmelden op de site van de Windcentrale. Dan wordt je op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie