WeTransfer

In deze digitale tijd deel je vaak bestanden. Dit doe je via email, Rapidshare of misschien gebruik je Facebook wel voor het delen van je foto’s. Een nadeel van veel van deze diensten is, is dat je een beperkte hoeveelheid ruimte krijgt om je bestanden te delen. Dit lost WeTransfer gedeeltelijk op.

Met WeTransfer kun je gemakkelijk bestanden delen, tot wel 2 GB. Hiervoor is geen registratie nodig, waardoor het delen erg makkelijk wordt. Je voegt het bestand in, vult je eigen email adres in, dat van de mensen waarna je het wilt sturen en desgewenst een berichtje. Hierna krijgen je vrienden een mailtje met een link naar het bestand.

Ook heeft WeTransfer een speciale manier van geld verdienen. Dit doen zij onder andere door het laten zien van ‘design’ reclame. Dit zijn interactieve reclames of erg mooie afbeeldingen. Ook kun je voor $120 een eigen WeTransfer Channel maken. Dan blijven bestanden tot vier weken op de WeTransfer server staan. Dit is normaal maar twee weken.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “WeTransfer

  1. Pingback: Justbeamit | TipForYou

Plaats een reactie