Wereldbol: lijstje met een aantal bijzondere varianten

Vandaag een lijstje met bijzondere wereldbollen. De één geeft licht, de ander zweeft en de andere geeft onze plaats in het heelal weer.

We beginnen dit lijstje met de Discovery City Lights Globe. Deze wereldbol geeft licht op de plekke waar de steden liggen. Hierdoor zie je ‘s nachts hoe veel licht een stad produceert. Dit geeft een mooi effect, wat normaal alleen vanuit de ruimte te zien is. De Discovery City Lights Globe kost $90 en is te koop in de Discovery shop (welke bij Discovery Channel hoort).

De tweede wereldbol is de Stellanova Levitating Desk Globe. Deze is speciaal, doordat hij, net zoals onze aarde, zweeft. In dit geval gebeurt dat, door de verschillende magneten die zich in de wereldbol bevinden. Dit juweeltje kost $120 bij Amazon.

Als als laatste in dit rijtje staat de Celestial Star Globe. Hier zit de aardbol is een plastic omhulsel. Op de plastic omhulsel staan allerlei sterren en sterrenbeelden aangegeven. Er is ook aan de zon gedacht. Deze bevindt zich in het plastic omhulsel, waar deze ook kan bewegen. De Celestial Star Globe kost ruim $90, eveneens bij Amazon te koop.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie