We Want Cinema: bepaal welke film er in de biscoop draait

Met de komst van het internet zijn veel zaken die eerst vast lagen te veranderen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de radio. De radio DJ bepaalt welke muziek je hoort. Met de komst van onder andere Spotify en Last.fm kreeg de gebruiker de keuze over wat hij hoorde. We Want Cinema probeert deze ‘revolutie’ door te trekken naar de bioscoop.

We Want Cinema is een platform waar je kunt bepalen welke films er in een biscoop gedraaid gaan worden. Je huurt als het ware een zaal in de bioscoop waar de film naar keuze gedraaid gaat worden. Het is hierom van belang dat zaal goed gevuld is. Hier moet de initiatiefnemer van de film wel zelf voor zorgen.

Wil je zelf een bepaalde (oude) film graag bij jou in de bioscoop zien, omdat je denkt dat deze film beter tot zijn waarde komt op het grote doek? Dan kun je een event aanmaken op We Want Cinema. Als er vervolgens genoeg deelnemers zijn, wordt jouw film op het witte doek vertoond.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “We Want Cinema: bepaal welke film er in de biscoop draait

  1. Pingback: SocialDining.nl: 'vriendschap dankzij eten' - TipForYou

Plaats een reactie