Ugo: Amsterdams taxibedrijf wordt concurrent van Uber

Ugo taxi - TipForYouIn Amsterdam rijden er sinds een aantal maanden Uber taxies rond. Door een app te installeren, kun je zo een taxie oproepen. De chauffeur komt dan binnen een paar minuten aanrijden en behandelt je beleefd. Achteraf kun je de taxichauffeur beoordelen. Met de nieuwe Amsterdamse startup Ugo kan dit ook. Maar Ugo heeft voordelen ten opzichte van Uber.

Zo biedt Ugo gratis WiFi aan in hun auto’s. Net zoals bij Uber betaal je de taxirit achteraf via creditcard. Bij Ugo kan dit ook met acceptgiro. Een ander pluspunt van Ugo is dat het goedkoper is dan Uber, vergelijk het zelf (Uber/Ugo).

Heb je deze nieuwe taxiservice al geprobeerd? Zo ja, wat vond je ervan?


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “Ugo: Amsterdams taxibedrijf wordt concurrent van Uber

  1. rosalinda

    Geprobeerd en niet tevreden, betrefende chauffeur had geen vergunning om op de trambaan te rijden, waardoor de rit 30 minuten langer duurde dan als ik normaal met de TCA meereed. Nog op het nippertje me vlucht gehaald. Beter wat minder hip doen en gewoon je vergunningen op orde hebben.

    Reply

Plaats een reactie