Uber: een taxiservice voor de nieuwe generatie (met gratis promotiecode)

Veel oude vakgebieden, zoals de boeken-, muziek- en filmindustrie, zijn door het internet flink veranderd. Door de opkomst van smartphones zullen ook andere gebieden een verandering ondergaan. Eén van die gebieden waarin momenteel een revolutie gaande is, is het gebied van de taxi’s. Onder andere door de opkomst van Uber.

Uber is een taxi bedrijf dat is opgericht in San Fransisco, maar momenteel ook naar Amsterdam is uitgebreid. Uber pakt een aantal zaken anders aan. Zo zijn taxi’s per mobiele app te reserveren en kun je zien hoe lang de taxi er nog overdoet om bij de afgesproken plek te komen. Ook hoef je geen geld mee te nemen, want na de rit, wordt het bedrag automatisch van je creditcard afgeschreven.

Er zijn echter ook een paar nadelen aan Uber. Zo kun je alleen opgehaald worden binnen Amsterdam. Je kan daarentegen wel overal naar toe gebracht worden, als de ophaal plaats maar in Amsterdam is. Ook kun je in Nederland nog niet kiezen uit verschillende auto’s, wat in Amerika wel kan. Momenteel zul je altijd in een zwarte sedan of suv opgehaald worden.

De prijzen voor Amsterdam zijn hier te vinden. Wil je 10 euro gratis Uber tegoed krijgen? Gebruik dan de promotiecode ‘uberTipForYou‘. Hiermee sponsor je ook TipForYou. We waarderen dit enorm!


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “Uber: een taxiservice voor de nieuwe generatie (met gratis promotiecode)

  1. Pingback: Ugo: Amsterdams taxibedrijf wordt concurrent van Uber - TipForYou

Plaats een reactie