TipForYou neemt een pauze

Beste TipForYou lezers,

Ruim twee jaar heb ik dagelijks op TipForYou artikelen gepubliceerd over technologie, interessante start-ups, video’s en lifehacks. Momenteel ben ik aan het studeren aan de Rotterdam Schoolf of Management en ik wil mij daar op gaan richten.

Omdat TipForYou bestaat uit een één-koppige redactie vergt het teveel tijd om nog dagelijks een artikel te schrijven. Daarom neemt TipForYou een pauze. TipForYou zal niet van het internet verdwijnen, maar ik zal de komende tijd niet meer regelmatig iets publiceren. Als de tijd het toelaat ga ik weer verder.

Mocht je geabonneerd zijn op de nieuwsbrief, dan hoef je niets te doen. Je krijgt geen emails meer, totdat ik weer begin met schrijven: dan krijg je automatisch een berichtje binnen. Echter, op Twitter ga ik door met het plaatsen van TipForYous, via @TipForYouNL.

Ik dank jullie ontzettend voor het volgen van mijn blog. Ik hoop op jullie begrip en vertrouw erop jullie weer als lezers te mogen verwelkomen als ik verder ga met TipForYou.

Bedankt!


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie