ThrowBack: verstuur een foto naar de toekomst

Thowback - TipForYouDoor ontwikkelingen zoals het internet en smartphones moet alles direct gebeuren: informatie moet direct toegankelijk zijn, pakketen moeten direct geleverd worden en ook webdiensten moeten altijd bereikbaar zijn. Zoals meestal het geval is met dit soort ontwikkelingen, is dat er ook tegen-ontwikkelingen zijn. Een app die een tegenkracht probeert te vormen, is ThrowBack.

ThrowBack laat je foto’s maken die je pas in de toekomst te zien krijgt. De foto’s die je maakt, worden op een server opgeslagen en worden tussen een maand en 5 jaar later opgestuurd.

Op deze manier zouden er nostalgische momenten moeten ontstaan, omdat je niet meer wist dat je een foto van die ene leuke gebeurtenis zou ontvangen. In welk tijdsbestek je de foto’s opgestuurd krijgt, kun je niet zelf bepalen. Dat bepaalt de computer.

Heb je zin om in de toekomst verast te worden? Download dan deze gratis app voor iPhone en iPad.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie