Teddle: handel reserveringen eenvoudig af

Veel start-ups zijn opgericht omdat de oprichters een probleem ondervonden dat ze graag wilden oplossen. Zo wilde Jules Coleman een piano leraar vinden, maar na uren (online) gezocht te hebben, had ze nog steeds geen goede leraar gevonden. Hierom is zij met vrienden Teddle begonnen.

Teddle is een manier om reserveringen makkelijk af te handelen. Stel dat je een muziekleraar bent en je hebt verschillende klanten. Deze klanten kunnen online, zowel via een smartphone als via een computer, inloggen op Teddle en een reservering maken voor een volgende les. De leraar krijgt hier een melding van en kan, als blijkt dat hij op dat moment toch geen les kan geven, de reservering van Teddle annuleren of verplaatsen.

Op deze manier kunnen zowel klanten als dienstverleners erg flexibel werken. Je kunt je aanmelden voor de dienst via de website van Teddle.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie