Taaldok: de regels van de Engelse taal overzichtelijk op een rij

Taaldok Taaldok.nl Taal dok - TipForYouIn het (internationale) bedrijfsleven is het van groot belang om Engels te kunnen spreken. Meestal zullen contacten geen Nederlands spreken en de eenvoudigste manier om met elkaar te communiceren is dan in het Engels. Ondanks dat de meeste Nederlanders zich in het Engels wel zullen redden, zijn er altijd momenten waar je twijfelt of (grammaticale) constructie die je gebruikt wel klopt. De website taaldok.nl geeft, in het Nederlands, op een overzichtelijke manier de Engelse taalregels weer.

De website is eigenlijk bedoelt voor middelbare scholieren, maar kan net zo goed door andere ‘groepen’ gebruikt worden. Zo worden onder andere verschillende tijden kort, maar doeltreffend besproken, komt de punctuatie aan bod en krijgt ook het verschil tussen Engels en Amerikaans een inleiding.

Taaldok is zeker een handig website om je Engels te verfijnen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie