Springtime: een multifunctionele picknickmand

De lente komt eraan (volgens de kalender dan šŸ˜‰ en daarmee ook de tijd om weer naar buiten te gaan en de zon op te zoeken. Je kunt gaan wandelen, fietsen of gaan picknicken. Mocht je gaan picknicken, dan is de Springtime van de Nederlandse ontwerpers van bloondesign een goede multifunctionele picknickmand.

Deze picknickmand heeft tweeĀ functionaliteiten, waardoor deze mand een goede aankoop zal zijn. De eerste is dat je de mand makkelijk op de bagagedrager van je fiets monteert. Hierdoor kun je de picknickmand makkelijk meenemen naar het grasveld waar je kunt gaan eten.

Als je echter bent aangekomen op de plek van bestemming, heb je een kleed nodig om op te gaan zitten. De Springtime lost ook dit probleem op. Er zit namelijk een tafel ingebouwd in de Springtime die je eenvoudig uit kunt klappen om aan te picknicken.

Helaas is de Springtime nog niet te koop, maar de verwachting is dat het product vanaf mei te bestellen zal zijn.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie