Sleep Talk Recorder

Het staat al een paar dagen in de top 5 van de app store: Sleep Talk Recorder. Met Sleep Talk Recorder kun je opnemen wat je in je slaap zegt.

Wanneer je de app opstart, kun je direct beginnen met opnemen door op het ‘bed-icoon’ te drukken. Op dat moment begint een timer te lopen en nadat deze timer verlopen is, worden je nachtelijke gesprekken opgeslagen. De tijd van deze timer kun je naderhand zelf nog instellen. Het doel van deze timer is om te zorgen, dat de iPhone niet woelingen opneemt, voordat je slaapt.

Ook is er een tab ‘Toplist’. Op deze plek staan geluiden die mensen hebben geupload naar de server van sleeptalkrecorder.com. Verder kun je je favorieten geluiden markeren en de gevoeligheid van het opnemen aanpassen.

De app werkt naar behoren en doet wat het belooft: het opnemen van je nachtelijke gesprekken. Het geeft al je geluiden weer in een tijdlijn en de stille momenten zijn uit de opnamen gehaald.

Deze iPhone app kost €0,79 en is te downloaden in de app store.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie