Sizeasy: visualiseer de grootte van een product

Online aankopen hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Steeds meer mensen bestellen online hun boeken, kleding en zelfs hun eten. Een nadeel van het online bestellen van product is echter dat het moeilijk is in te schatten hoe groot het gekochte product daadwerkelijk is. Met Sizeasy kun je je dit toch voorstellen.

Op de website voer je de lengte, breedte en hoogte van het product in – deze gegevens staan meestal in de webshop vermeld – en kies je één of meerdere objecten die door Sizeasy zijn ingevoerd. Bij deze objecten kun je denken aan een wijnfles, een deur of aan een A4 papiertje. Vervolgens zie je de contouren van jouw product naast het gekozen object. Omdat je bij deze objecten een inschatting kunt maken van de fysieke vorm, geeft dit beeld je ook inzicht in de grootte van jouw product.

Tevens kun je vanaf verschillende kanten tegen de voorwerpen aankijken, zodat je je een beter beeld kunt vormen van de afmetingen van jouw product.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie