Shoeboxed.com: laat je papieren documenten digitaliseren

Tijdens werk ontvang je per dag vele documenten, zoals facturen, interne memo’s en rapporten. Sommige kunnen direct de prullenbak in, maar andere dien je te bewaren. Dan is het wel zo makkelijk om de documenten online beschikbaar te hebben, zodat je ze eenvoudig kunt raadplegen. Dit is een hele hoop werk om zelf te doen, maar de dienst Shoeboxed.com neemt je dit werk uithanden.

Door je documenten in een beveiligde envelop te doen en deze naar Shoeboxed op te sturen, zullen zij de documenten voor je scannen. Tegelijkertijd plaatsen ze deze documenten (beveiligd) online, zodat je ze vanaf elke plek kunt benaderen. Ook kun je de gescande onderdelen exporteren naar programma’s als excel en salesforce.

Mocht je maar weinig documenten willen laten scannen (5 per maand) dan is de dienst gratis. Als je meer documenten wilt scannen, zul je moeten betalen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie