Revolights

Nederland is vlak, hierdoor is Nederland een ideaal land om te fietsen. Dit gebeurt ook erg veel, maar waar je ook altijd aan moet denken zijn de lampjes bij je fiets. Soms zitten ze standaard vast gemaakt aan je fiets, soms ook niet. Op zich is er ook niks mis mee, maar Kent Frankovich laat zien, dat het veel mooier kan.

Hij heeft de Revolights uitgevonden. Dit is een lichtgevende ring die zich op je banden bevindt. Op de ene ring zitten witte ledjes, op de andere ring rode ledjes. Dit zijn respectievelijk de voor- en achterbanden.

Wanneer je rijdt, wordt er door een bepaalde constructie gezorgd, dat de ledjes in de voorband naar voren blijven wijzen, terwijl de ledjes in de achterband naar achter blijven wijzen.

Frankovich zoekt nog naar donateurs die zijn project willen sponsoren. Hiervoor kun je bij Kickstarter terecht. Wanneer je $200 geeft, krijg jij een set van de Revolights opgestuurd. Dit is wel een ‘Versie 4 model’. Dit model werkt goed, maar is nog niet het uiteindelijke product.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

3 thoughts on “Revolights

  1. Pingback: Mini Monkey Light | TipForYou

  2. Pingback: Scala aan fietsen - TipForYou

  3. Pingback: Mini Monkey Light - TipForYou

Plaats een reactie