Pult.io: stream content naar je tv en bedien het met je smartphone

Apple biedt al geruime tijd een methode aan om bestanden naar je tv te streamen. Deze methode werkt via de Apple TV, maar zal alleen werken wanneer je een Apple TV aanschaft en gebruik maakt van andere Apple producten. De start-up Pult.io biedt ook de mogelijkheid aan om content naar je TV te streamen, maar maakt dit een stuk eenvoudiger. Je TV dient voor deze oplossing echter wel een browser te hebben.

Deze oplossing werkt door het koppelen van je televisie aan je telefoon. Dit doe je door op beide apparaten naar de website Pult.io te gaan. Vervolgens verschijnt er op je televisie een verificatie code die je op je telefoon moet invoeren. Hierna zijn de twee apparaten gekoppeld. Vanaf nu kun je bestanden streamen die in de cloud staan. Heb je bijvoorbeeld je foto’s op Picassa staan of afspeellijsten op Youtube, dan kun je deze naar je televisie streamen. Maar ook Facebook is te bekijken via deze methode.

Mocht je geen televisie met browser tot je beschikking hebben, dan kun je de dienst ook uitproberen via de computer door naar pult.io te gaan.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie