Prezi: make your presentation zoom

Veel mensen gebruiken Microsofts programma PowerPoint om presentaties te geven. Wat minder vaak wordt Apple’s programma Keynote gebruikt, maar wat steeds meer in opkomst is, is het online presentatie programma Prezi.

Met Prezi geef je op een verfrissende manier een presentatie. In plaats van dia’s die na elkaar komen, maakt Prezi als het ware gebruik van een groot vel papier. Op dit vel papier kun je allerlei foto’s, video’s en teksten in een kader zetten. Vervolgens zijn er overgangseffecten aan de kaders mee te geven, waardoor de presentatie erg dynamisch wordt.

Als je benieuwd bent hoe het in de praktijk werkt, kijk dan het introductie filmpje hieronder.

Prezi komt in drie varianten voor. De eerste variant is gratis. Hier krijg je echter alleen de beschikbaarheid over de ‘basis’ functie en zijn alle gemaakte presentaties openbaar. Bij de andere varianten, die geld kosten, kun je ook kiezen om private presentaties te maken


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie