Outbox mail: digitaliseer je post

outbox_logo_@2x - TipForYouEmail is ontzettend ingeburgerd: het heeft veel voordelen ten opzichte van normale post. Toch is normale post nog steeds in gebruik. Voorwerpen moeten bijvoorbeeld via deze manier nog verzonden worden (totdat we 3D-printers hebben) en ook veel post van de overheid blijft nog gewoon via de ouderwetse methode binnen komen. Toch is er een start-up, Outbox, die een vernuftige innovatie heeft toegepast aan de normale post.

Outbox scant al je papieren post en upload dit naar je digitale account op outboxmail.com. Op deze manier heb je je post overal ter beschikking. Mocht je bijvoorbeeld op vakantie zijn, dan kun je online inloggen en zie je al je nieuwe post verschijnen. Dit werkt zowel via de computer als via de iPad.

Ook kun je via de app afmelden voor huis-aan-huisbladen en andere junkmail. De dienst is helaas nog niet in Nederland beschikbaar, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. Mocht je in Amerika wonen, dan kost de 5 dollar per maand.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie