OpzegApp: een app die het opzeggen van abonnementen makkelijker maakt

Een abonnement opzeggen kan soms erg lastig zijn. Bedrijven willen je graag zo lang mogelijk klant laten zijn, en verstoppen afmeldingsmogelijkheden vaak. Eerder tipten we al over opzeggen.nl, dat is een website die je helpt bij het opzeggen van een dienst. Maar laatst kwamen we ook een app tegen waarmee je dit kunt doen. De app heet OpzegApp.

De app, die voor iOS apparaten gemaakt is, laat je eerst het bedrijf kiezen waarvan je je wilt afmelden. Vervolgens dien je een aantal gegevens in te vullen, zoals je adres, e-mailadres en abonneenummer, en hierna genereert de app een brief met jouw gegevens daarin verwerkt. Deze brief is vervolgens vanuit de app te sturen aan de desbetreffende instantie.

OpzegApp is gratis te downloaden uit de Apple App Store. Om een brief naar een instantie te versturen betaal je echter wel 1,79 euro.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie