Medium: laat je verassen door anekdotes van anderen

Medium.com Medium - TipForYouTwitter kent zijn grenzen als je een verhaal of anekdote wilt vertellen. Met de 140 karakters per Tweet heb je niet altijd de ruimte om je mening of inzichten te delen. Dit vonden de oprichters van Twitter zelf ook. Daarom hebben ze een nieuw platform opgericht waarop gebruikers meer mogelijkheden hebben om hun ideeën te vertellen.

Dit platform, Medium genaamd, bestaat al enige tijd, maar wordt naarmate het langer bestaat steeds interessanter. Op de homepage staan de artikelen die door de ‘editors’ uitgekozen staan evenals de best aangeraden artikelen van de dag. Als je meer artikelen wilt lezen, dien je je aan te melden door middel van je Twitter account.

Op Medium worden vaak interessante verhalen gepubliceerd. Zeker een aanrader om af en toe naar toe te surfen en de opinies of tips van andere te lezen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie