MakeMyMap: plaats je Twitter en Facebook berichten op een kaart

Twitter en Facebook worden dagelijks door tientallen miljoenen mensen gebruikt. Soms worden aan statusupdates of aan Tweets locaties gekoppeld. Vrienden kunnen op dat moment eenvoudig zien waar jij bent en kunnen zelf langskomen. Wanneer je vaak berichten achterlaat met je locatie daarin verwerkt, laat je eigenlijk een spoor achter waar je bent geweest. Op Facebook en Twitter is dit spoor niet makkelijk te achterhalen: op MakeMyMap wel.

Op deze website log je in met je account van Facebook of Twitter en vervolgens leest de website alle locaties uit die zijn gekoppeld aan je berichten. Deze locaties worden op een kaart uitgezet en nu kun je zien waar je vaak bent geweest.

De website biedt ook de mogelijkheid aan om een ‘heat map’ te maken. Op de plekken die rood zijn aangegeven ben je vaker geweest dan op de plekken die blauw zijn aangegeven.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie