Maily: een e-maildienst speciaal voor kinderen ontworpen

Sommige ouders willen dat hun kind niet te veel op internet zit om hen zo te beschermen tegen ‘het internet’. Andere ouders kiezen ervoor om bijvoorbeeld een klok op de computer in te stellen, waardoor het kind na een bepaalde tijd niet meer gebruik kan maken van de computer óf ze blokkeren bepaalde websites. Als je je kind ook voor e-maildiensten wilt beschermen, is er vanaf nu een kindvriendelijke dienst, genaamd Maily.

In Maily kunnen kinderen alleen e-mails verzenden naar personen die van te voren zijn geautoriseerd, zoals bijvoorbeeld oma, opa of bepaalde vrienden. De e-mails bestaan voornamelijk uit gekleurde tekeningen die het kind heeft getekend.

Ouders kunnen vanuit een speciaal dashboard bekijken wat hun kind heeft uitgespookt op Maily. Zo kunnen zij zien naar wie het kind e-mails heeft gestuurd en wat andere daarop gereageerd hebben.

Maily is gratis beschikbaar als iPad app en werkt voor kinderen erg intuïtief.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie