MacHeist’s NanoBundle is weer van start gegaan

MacHeist nanoBundle 3 - TipForYouEen paar keer per jaar gaat MacHeist van start. Dit is een online programma waarbij Mac software voor een fractie van de prijs wordt ‘weggegeven’. Zo ook afgelopen week. MacHeist nanoBundle 3 is nu een aantal dagen bezig en loopt vandaag op zijn einde. Mocht je nog gebruiken willen maken van deze korting, dan moet je dus snel zijn.

In deze editie zit onder andere het spel ‘Little Infermo‘, de design tool ‘xScope‘ en het opruim programma ‘Clean My Mac 2‘. In totaal zijn er op het moment van schrijven 9 programma te downloaden voor maar 10 dollar. Als er 300.000 bundels verkocht zijn, wordt ook nog het programma ‘Path Finder‘ vrijgegeven.

De bundel waarin de software normaal bijna 300 dollar kost, is hier voor 10 dollar te koop. Ook gaat er 10 procent van het bedrag dat je betaalt naar een zelf te kiezen liefdadigheidsinstelling.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie