Macheist

Eergisteren is Macheist weer van start gegaan.

Macheist is een initiatief, waarmee je goedkoop programma’s voor je mac kunt kopen. Macheist maakt een bundel met programma’s die jij voor bijvoorbeeld €30 kunt kopen, terwijl de waarde van alle programma’s los zo’n €300 is. De voorgaande jaren waren er zeer professionele programma’s te downloaden. Als er iets bijzit wat je aanspreekt, ben je waarschijnlijk al goedkoper uit, dan dat als je het product los zou kopen.

Sla je slag… (Let op! Hier komt een spoiler)

…Maar zoals altijd bij Macheist is er voor de grote bekendmaking van de nieuwe bundel een puzzel. Dit keer is er een grote kluis te zien. Als je de kluis wilt openen, moet je op een apparaat met iOS naar Macheist gaan. Vervolgens moet je met twee vingers het doolhof tegen de klok in draaien draaien. Dit moet je doen tot dat er vier iconen zijn verschenen, dan krijg je een plattegrond te zien. Probeer de rest zelf maar op te lossen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

2 thoughts on “Macheist

  1. Pingback: MacHeist 4: goedkope iOS en Mac apps [update] - TipForYou

  2. Pingback: Macheist app - TipForYou

Plaats een reactie