MacHeist 4: goedkope iOS en Mac apps [update]

Ook dit jaar is MacHeist weer van de partij. Gisteren is namelijk MacHeist 4 gelanceerd. MacHeist is een initiatief, waarbij apps met veel korting worden weggeven. In ruil voor de korting dien je echter wel meerdere puzzels op te lossen.

Momenteel kun je alleen een app voor iPhone en iPad downloaden. Deze app wordt het centrale punt voor alle toekomstige puzzels, maar momenteel is er nog niet veel met deze app te doen. Op een later moment zal hier dus de benodigde informatie verschijnen.

De puzzels zijn gratis te spelen. Je zult wel voor de apps moeten betalen. Je bent echter wil minder geld kwijt dan wanneer je al deze apps en programma’s los zou kopen. Ook gaat er een deel van het geld naar een (zelfgekozen) goed doel.

Als opwarmertje is er voor leden die geregistreerd zijn bij MacHeist een gratis programma voor de Mac te downloaden, genaamd AppShelf.

Update: In middels heeft MacHeist de eerste puzzel gelanceerd. Deze is te downloaden voor iPhone, iPad en Mac OSX. Als je deze puzzel oplost, kun je het programma NetShade gratis downloaden


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie