Ludduvuddu: kom van je gebroken hart af

Veel relaties eindigen ooit. Eén van beide partners vind de ander toch niet de ware en stopt de relatie of er ontstaat steeds meer wrijving in de relatie. Als de relatie eenmaal over is, blijft er vaak liefdesverdriet over. Ludduvuddu loodst je door deze zware tijd.

Ludduvuddu is een gratis online dienst die je ‘elke dag leuke en actuele tips, trucs en tools stuurt die je door alle fases van je liefdesverdriet heen gaan slepen’. Deze tips sturen zij via e-mail, telefoon of via de ouderwetse post. Ook bieden ze de optie aan om tegen betaling van 15 euro de ‘niet zo vrolijk’ doos op te sturen. Deze doos bevat cadeautjes, snaaivoer, leesvoer en tissues.

Wanneer niet jij, maar een vriend(in) liefdesverdriet heeft, kun je ook een ‘niet zo vrolijk’ doos voor deze persoon kopen of meld je deze persoon voor de gratis tips aan.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie