LearnUp: leid je zelf op via internet

Als je werkloos bent, kan het in deze tijd moeilijk zijn om een baan te vinden. Werkgever zijn kritischer op het gebied van personeel aannemen en stellen hier hogere eisen aan. Als je dan bepaalde eisen niet bezit, dien je bij te scholen. De startup LearnUp biedt een programma aan om bij te scholen.

Op LearnUp kunnen werkzoekende dus bijscholen. Werkgevers plaatsen wat een werknemer dient te kunnen en waar op internet dit geleerd kan worden. Werkzoekende kunnen vervolgens dit online materiaal bestuderen en leren. Deze resultaten worden doorgegeven aan de werkgever, zodat deze kan zien wie de beste resultaten behaalt. Vervolgens kan een werkgever de beste ‘leerling’ uit de klas kiezen en deze aannemen. Maar ook werknemers kunnen solliciteren. Zij  kunnen namelijk op openstaande vacatures reageren en hier hun kwaliteiten laten zien.

LearnUp is gratis te gebruiken voor werkzoekende, werkgevers dienen echter te betalen om mensen via LearnUp aan te nemen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie