Karma: provider met gratis databundel

De kosten per maand van abonnementen van telecomproviders zijn de afgelopen jaren flink omhoog gegaan. Mede door het feit dat de gratis sms-variant Whatsapp aan populariteit heeft gewonnen, waardoor de telecomproviders sms inkomsten misliepen. Robert Gaal, oud FD-columnist, vindt de (internet)prijzen van deze providers nog steeds te hoog. Om dit te veranderen is hij een eigen provider begonnen, genaamd Karma.

Karma opereert op een speciale manier. Je krijgt, net zoals bij de eerder beschreven Droan, een Hotspot kastje mee. Eén gigabyte aan data kost 14 dollar. Maar het speciale aan Karma is dat je gratis data kunt verdienen. Het werkt erg eenvoudig. Wanneer iemand meelift op het netwerk van Karma, moet deze persoon inloggen met Facebook. Op dat moment krijgt de eigenaar van de Karma 100 MB gratis data.

Karma is momenteel nog niet gelanceerd. Om de ontwikkelingen rond Karma in de gaten te houden, kun je je abonneren op hun website voor een nieuwsbrief.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie