Invy: prik een datum voor een evenement

Samen iets gaan doen met vrienden kan erg gezellig zijn. Als je een grote vrienden groep hebt, kan de voorbereiding behoorlijk ingewikkeld worden. Een belangrijke vraag is: op welke dag kunnen de meeste mensen komen? De app Invy lost dit probleem op.

Met Invy kun je in een grote groep mensen een datum prikken. Door de app te installeren, kun je een uitnodiging maken, waarin je een aantal data plaatst. Vervolgens dien je de mensen uit je contactenlijkst te selecteren die de uitnodiging moeten ontvangen en Invy verstuurd deze mensen nu een e-mail.

Door op de link in de e-mail te klikken, kunnen de uitgenodigde mensen stemmen op een datum en tijd. Ook is er de mogelijkheid om met alle mensen in een chat te praten over zaken omtrent het ‘evenement’.

Invy kost €1,59 in de App Store. Nadat een uitnodiging is gemaakt in de app, is deze uitnodiging ook te raadplegen van de website.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie