Hubskip: slimme manier om de goedkoopste vliegtickets te kopen

Hubskip - TipForYouOnline een ticket voor een vlucht kopen, biedt gemakken. Je kunt het vanaf je computer boeken en je kunt eenvoudig prijzen vergelijken. Een nadeel is echter dat vliegtuigmaatschappijen er online een boel tarieven op na houden. Zodra een maatschappij weet dat jij graag naar een bepaalde bestemming wilt, gooien ze de prijs van dat ticket omhoog. Ze weten dat je graag naar een bestemming wilt, doordat ze tracken dat je een aantal keer naar die bestemming gezocht hebt. Er zijn echter een aantal manieren om deze prijsverschillen tegen te gaan. Eén manier wordt hier uitgelegd, en de andere is Hubskip.

Hubskip heeft de prijshistorie van vliegtuigtickets bijgehouden. Hierdoor kunnen ze een betrouwbare schatting maken wanneer de tickets in prijs omlaag zullen gaan. Als je via Hubskip een ticket koopt, betaal je eerst het ‘normale’ bedrag. Vervolgens bekijkt de startup wanneer ze het beste het ticket kunnen kopen. Op het moment dat ze het voor een lagere prijs gekocht hebben, storten ze een deel van ‘teveel’ betaalde bedrag terug.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie