Hotel Rotterdam: wake up in art

Van 5 tot en met 10 februari 2013 wordt in Rotterdam de ‘Art Warehouse‘ georganiseerd. Art Warehouse is een kunstbeurs, expositie en multidisciplinair muziek-, theater- en dansfestival onder één dak!

Tijdens zo’n beurs kom je enorm veel in aanraking met kunst, maar het is nog leuker wanneer je een totale ‘kunst-ervaring’ meekrijgt. Hotel Rotterdam biedt zo’n ervaring aan. Hotel Rotterdam regelt namelijk overnachtingen bij de kunstenaars die exposeren bij Art Warehouse. Zo overnacht je in een plaats die de kunstenaar speciaal voor jou heeft ingericht.

Wanneer je een overnachting hebt geboekt, heb je nog geen idee bij welke kunstenaar je terechtkomt. Dit krijg je pas op het laatste moment te horen, dit om een verassing-effect aan de ervaring mee te geven.

Een overnachting voor één persoon kost 80 euro en voor twee personen kost dit 120 euro. Hier zit wel een ontbijt bij inbegrepen. Reserveren kan hier.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie