Halve maand Spotify Premium voor €5

Spotify is een dienst waarmee je (onbeperkt) muziek kunt streamen. Je download de muziek niet, maar beluistert de nummers via een internet verbinding. Om gebruik te maken van Spotify op je mobiel heb je de Premium versie nodig. Dit kost 10 euro per maand.

Er is een truc bedacht waardoor je voor 5 euro een halve maand gebruik kunt maken van Spotify Premium. Dit is handig op het moment dat je, bijvoorbeeld tijdens kerst, twee weken op vakantie gaat. Je betaalt dan alleen voor de tijd dat je Spotify ook daadwerkelijk gebruikt.

Om van deze truc gebruik te maken, moet je een Unlimited versie voor 4,99 euro afsluiten. Verander nu je Unlimited abonnement om naar een Premium abonnement. Je krijgt nu een halve maand een Premium abonnement voor de prijs van de Unlimited versie. Wanneer je  je contract beëindigd kun je een halve maand gebruik maken van de Unlimited versie.

Bron: Lifehacking


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie