GoPro Hero 2: klein cameraatje voor extreme sporten

Tijdens het beoefenen van extreme sporten als wildwater kajakken, bergbeklimmen en mountainbiken kun je op erg mooie plekken terecht komen. Ook de tocht naar deze plekken toe kan erg spectaculair zijn. Om deze mooie momenten vast te leggen is het mogelijk om een standaard camera te gebruiken, maar er bestaan ook speciale camera’s voor dit soort activiteiten. Eén daarvan is de GoPro Hero 2.

Dit is een kleine en compacte camera die gebouwd is voor extreme omstandigheden. Door extra accessoires aan te schaffen, zoals statieven voor een mountainbike of surfplank, kun je de camera op een vast punt op je ‘voertuig’ monteren. Daardoor hoef je de camera niet steeds in de hand te houden en kun jij je bezighouden met het beoefenen van je sport.

De GoPro is er in verschillende prijscategorieën. De prijs is afhankelijk van het pakket waar de camera in zit. In zo’n pakket zitten nog extra accessoires die speciaal bij een bepaalde sport van pas komen.

De GoPro is natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken ;).


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “GoPro Hero 2: klein cameraatje voor extreme sporten

  1. Pingback: Social Video Sharing Glasses: zonnebril die ook video opneemt - TipForYou

Plaats een reactie