Glasvezercollectief: beding lagere glasvezelprijzen

Glasvezel, de techniek waarmee internet vele malen sneller wordt, is steeds meer in opkomst. Straten worden opengebroken en nieuwe bedrading wordt aangelegd om huishoudens klaar te maken voor deze nieuwe techniek. Glasvezel heeft de belofte om het huidige ADSL te vervangen en daarom zijn veel internetproviders geïnteresseerd in deze markt. Dat is natuurlijk goed voor de concurrentie op deze markt en dat zal uiteindelijk de prijs omlaag halen, maar soms zien consumenten door de bomen het bos niet meer wat betreft de prijzen en voorwaarden. Glasvezelcollectief probeert dit te veranderen.

Glasvezelcollectief probeert dit door mensen te verzamelen in een collectief. Door vervolgens met de verzamelde groep mensen naar internetproviders te stappen, probeert het collectief om lagere prijzen voor deze groep te bedingen.

Wanneer ook jij je bij dit collectief wilt aansluiten, dien je een kort formulier in te vullen op de website van Glasvezelcollectief.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie