Earlydoc: achterhaal de urgentie van je ziekte of pijn

De gezondheidszorg wordt de komende jaren duurder en duurder. Het systeem moet aangepast worden om het toekomst bestendig te maken. Eén van de mogelijkheden is een betere voorlichting. Een website die helpt bij het achterhalen van de urgentie van gezondheisklachten is Earlydoc.com.

Earlydoc houdt je een aantal vragen voor die je dient in te vullen. De vragen zijn zoiets als ‘waar voel je de pijn?’ of ‘heb je koorts?’. Nadat je deze vragenlijst hebt ingevuld, geeft Earlydoc een voorlopig advies van wat je kunt doen: thuis blijven en afwachten tot de pijn minder wordt, of direct naar de dokter gaan.

Earlydoc bevindt zich momenteel nog in een beta fase. Je dient akkoord te gaan met het feit dat de adviezen op deze website niet bindend zijn. Toch kan het je wel een inzicht geven in wat je in een bepaalde situatie kunt doen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

2 thoughts on “Earlydoc: achterhaal de urgentie van je ziekte of pijn

Plaats een reactie