De NS stuurt een sms

Afgelopen jaar verliep het op het spoor niet naar verwachting. Er waren veel vertragingen en deze vertragingen werden vaak niet op tijd door gegeven. Dit kwam doordat de NS de weersverwachting niet goed had ingeschat.

Om het dit jaar beter te doen, is de NS begonnen met een nieuwe service. Hiermee blijf je vooraf op de hoogte van een aangepaste dienstregeling met een sms-alert. Om je gratis (!) aan te melden op deze service kun je je via internet aanmelden óf door een sms te sturen naar 4900 met daarin geschreven ‘AAN’ (zonder aanhalingstekens).

Bij de onderstaande twee gevallen word je op de hoogte gehouden

  • U ontvangt de dag van te voren een gratis sms wanneer we uit voorzorg een aangepaste dienstregeling rijden op basis van de weersverwachting.
  • Bij een acute, grote storing die effect heeft op het landelijke treinverkeer, sturen we ook op de dag zelf zo snel mogelijk een sms.

Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie