The Damage-free iPad Wall Dock: hang je iPad aan de muur

Hoe fijn zou het zijn als je op veel verschillende plekken in je huis een computer hebt staan. In de keuken kun je dan nog even het gerecht opzoeken en in bed kun je nog even een film kijken. Nadeel is dat je op heel veel plekken een computer moet neerzetten en dat kost geld. Wanneer je een iPad hebt, kan het voortaan goedkoper en handiger met The Damage-free iPad Wall Dock van The Koale Mount.

Deze ‘Wall Dock’ bestaat uit twee plastic houders die je op een muur kunt plakken. Vervolgens kun je je iPad in deze houders schuiven waardoor je iPad aan de muur hangt. De houders kun je desgewenst nog van plek veranderen waardoor je op verschillende plekken in je huis je iPad aan de muur kunt hangen.

Vanaf $10 krijg je één Wall Dock toegestuurd. De Wall Dock kun je aan de muur plakken met bepaalde stickers. Wanneer je meer van deze stickers wilt, betaal je $10 meer.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie