Cyber Clean: maak je keyboard eenvoudig schoon

Cyber Clean - TipForYouDe computer is een vast onderdeel van onze werkplek geworden. Belangrijk bij een werkplek is dat het schoon en netje is. Meestal wordt de productiviteit niet bevorderd als je bureau een rommeltje is. Dus een schoon bureau is belangrijk, maar hoe vaak maak je het meeste gebruikte voorwerp op je bureau schoon? Waarschijnlijk niet erg vaak, terwijl de computer (en dan vooral het keyboard) een broedplaats voor bacteriën schijnt te zijn. Hoewel het op het eerste gezicht niet zo lijkt, is je keyboard toch op een eenvoudige manier schoon te maken.

De Cyber Clean is een soort rubber gel die je over je toetsenbord moet drukken. Je perst de gel zo tussen de toetsen. Alle stofdeeltjes en/of etenresten blijven aan de gel plakken. Het resultaat: een glimmend toetsenbord. De Cyber Clean gel is te koop bij Amazon.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie