Curiosity – what’s inside the cube

Vandaag schrijven we over een bijzondere app, die het bijschrift draagt ‘what’s inside the cube’. De hele app draait om deze vraag en alleen als je nieuwsgierig genoeg bent, zul je achter deze vraag komen.

De app bestaat namelijk uit een enorme kubus die is opgebouwd uit allerlei kleine vlakjes. Het is de bedoeling dat je deze vlakken weg-beitelt door erop te tikken. Zo zullen er steeds lagen van de kubus afgehaald worden en wordt het zichtbaar wat er zich in de kubus schuil houdt.

Aangezien het aantal vlakken in de miljoenen (of nog meer) oploopt, kun je dit spel nooit alleen eindigen. Je werkt dan ook met mensen overal ter wereld samen om de vlakken weg te tikken.

De app is gratis te downloaden en zou een aantal interessante zaken onthullen, althans volgens de ontwikkelaars. Voor extra gereedschap, zodat je sneller bijtelt, dien je met virtueel geld te betalen. Dit geld krijg wanneer je een vakje hebt weggetikt.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie