crowdsite.nl: laat je website door de ‘crowd’ ontwikkelen

Op internet wordt steeds vaker gebruik gemaakt van crowdsourcing. Dit is een ontwikkeling waarin organisaties of individuen in één keer een grote groep mensen kunnen  aanboren. De Nederlandse website crowdsite.nl maakt ook van deze ‘techniek’ gebruik.

Crowdsite brengt ontwikkelaars, bedrijven en designers bij elkaar. Wanneer je een website wilt laten ontwerpen en wilt laten bouwen, kun je op crowdsite een competitie uitschrijven. Nadat je een korte beschrijving hebt opgegeven van je toekomstige website kunnen mensen zich aanbieden om de site te gaan maken. Uit de aangeboden mensen kun je vervolgens de persoon kiezen met wie je de meeste affiniteit denkt te hebben. Deze persoon krijgt vervolgens de opdracht.

De website wordt in een WordPress template afgeleverd, zodat je eenvoudig de inhoud van de website aankunt passen. De kosten voor een eenvoudige website bedragen 200 euro. Voor de ingewikkeldere varianten betaal je 300 euro.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie