BuitenBeter: app om problemen aan je gemeente door te geven

Gemeentes zijn er om de burgers te helpen, door onder andere goede en veilige wegen te maken, vuilnis op te halen en te helpen met vergunningen. Soms zijn er echter zaken waar gemeentes geen weet van hebben. Bijvoorbeeld kapotte lantarens of verkeersborden die verkeerd geplaatst zijn. Vroeger was het vrij ingewikkeld om gemeentes hiervan op de hoogte te stellen. Met de app BuitenBeter is het kinderlijk eenvoudig geworden.

Heb je een probleem gevonden waar je je gemeente van op de hoogte wilt brengen, dan open je de app en maak je een foto van het probleem. Vervolgens wordt de locatie bijgevoegd en kun je een omschrijving van het probleem maken. Hierna verzend je het probleem naar de gemeente en kunnen zij het probleem oplossen.

De app BuitenBeter is gratis te downloaden (voor iOS, Android, BlackBerry en Windows Phone). Ook de problemen zijn gratis naar gemeentes te versturen.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie