Bright Solar Lamp & Phone charger: multi-functionele lamp voor in ontwikkelingslanden

In veel ontwikkelingslanden heeft de gewone bevolking niet de beschikking over elektriciteit. Wanneer het ‘s avonds donker wordt, kunnen deze mensen weinig doen, omdat er binnenshuis geen elektriciteit is om lampen aan te doen. De start-up Bright PRODUCTS geeft mensen in ontwikkelingslanden ‘s avonds licht.

Dit doen ze met een speciaal ontworpen multi-functionele lamp. De lamp is mult-functioneel in hoe je het kunt gebruiken. Zo is de lamp te gebruiken als een zaklamp, studielamp, als ‘gewone’ lamp en kun je je telefoon er mee opladen. De lamp wordt opgeladen door zonne-energie, waardoor deze optimaal is in landen zonder elektriciteitsnet.

Om deze lamp op grote schaal te produceren, heeft Bright PRODUCTS geld nodig. Dit halen ze op via IndieGoGo. Voor 50 dollar doneer je een lamp aan mensen in ontwikkelingslanden en voor 100 dollar krijg je zelf zo’n lamp opgestuurd.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

1 thought on “Bright Solar Lamp & Phone charger: multi-functionele lamp voor in ontwikkelingslanden

  1. Pingback: GravityLight: lamp die werkt op zwaartekracht - TipForYou

Plaats een reactie