AppMachine: maak zonder programmeer kennis professionele apps

AppMachine - TipForYouIedereen droomt ervan: een simpele app bedenken, deze in de App Store indienen en vervolgens wachten tot het geld binnenstroomt. Dit is natuurlijk niet de realiteit. Ten eerste moet je het idee hebben, vervolgens moet je kunnen programmeren en als laatste moet je je app ook nog promoten. De tweede stap, het ontwikkelen van je app, kan toch iedereen, met de komst van AppMachine.

Met AppMachine kun je gratis apps ontwikkelen door gebruik te maken van drag-and-drop. Je krijgt kant-en-klare templates die je kunt gebruiken om de app te maken. Deze kun je vervolgens aan je eigen wensen aanpassen. Voor deze techniek heb je geen programmeer kennis nodig.

Voor het maken van je app hoef je niet te betalen, voor het publiceren van de app echter wel. De tarieven hangen af van het doel van de app. De prijzen zijn hier te vinden.


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie