Allestoringen.nl: bekijk of een internetdienst last heeft van storingen

Wanneer je internet, is er weinig zo vervelend als wanneer een website last heeft van een storing. Op dat moment kun je niet op de site terecht en dien je een volgende keer terug te komen. Soms treft een storing echter niet alle personen die van de website gebruik maken, maar heeft slechts een (klein) gedeelte van de gebruikers hier last van. Hierdoor is de kans klein dat één van je social media vrienden dit ook ondervindt en dit op de social media meldt, en is het dus lastig om erachter te komen of de fout aan jouw internet ligt of aan de dienst. Om te zien of een internetdienst een storing heeft, kun je toch nog ergens terecht, namelijk op allestoringen.nl.

Op deze website wordt het aantal storingen per dienst zichtbaar gemaakt. Dit gebeurt door in een grafiek weer te geven hoeveel meldingen er zijn geweest van een storing. Dit doen ze door allerlei verschillende social media in de gaten te houden. Als dit aantal meldingen boven een bepaalde waarde komt, is de kans groot dat er een storing plaatsvindt. Ook gebruikt Allestoringen.nl andere meetmethoden, die ze echter geheim willen houden.

Allestoringen is gratis te raadplegen. Nu alleen nog een website die aangeeft wanneer allestoringen.nl eruit ligt ;).


Video Conferencing is niet meer weg te denken. Daarom helpt TipForYou's zuster onderneming met het opzetten van je eigen in-house en beveiligde video conferencing tool: leer meer.

Plaats een reactie